Over GoFain

Over GoFain

Over de eigenaar

GoFain is opgericht door Ralph Frey, met het doel om bedrijven online te helpen groeien door middel van online marketing. Ralph heeft GoFain op 17-jarige leeftijd opgericht, met de droom om ooit een eigen bedrijf te bouwen. Met een enorme interesse voor (online) marketing is in juli 2020, GoFain opgericht.

Onze werkwijze

Telefonisch kennismaken

We bouwen graag een band op met onze klanten. Daarom maken we graag kennis met je tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen.

Benodigde informatie

Als we de wensen hebben besproken, gaan we de strategie bepalen en dit stellen we aan je voor. Daarbij sturen we je een e-mail met de benodigde informatie die we nodig hebben van je.

Uitvoering

Als wij de benodigde informatie hebben ontvangen, kunnen we van start. We voeren de dienst uit zoals besproken en hebben tussendoor contact met je om te kijken of alles naar jouw wens gaat.

Evaluatie

We houden je graag op de hoogte van de werkzaamheden die we voor jouw bedrijf hebben uitgevoerd. Na afloop van de looptijd van de samenwerking bespreken we alle werkzaamheden met je.

Wat klanten over ons zeggen

Logo Gestrikt BV
"Bij Gestrikt zijn we erg tevreden over de samenwerking met GoFain. Ralph luistert goed naar wat we willen en komt met creatieve voorstellen. Daarnaast werkt hij snel en communiceert hij duidelijk. GoFain zorgt ervoor dat Gestrikt op de belangrijkste social media platforms goed zichtbaar is!"
Richard van Dijk - Gestrikt BV
Logo Uwbedrijfsfotograaf
"Het opzetten van social media campagnes is bij Ralph van GoFain in professionele handen. Ralph heeft kennis van zaken en denkt met je mee. Ik laat mijn social media campagnes met een gerust hart aan Ralph over. Op deze manier kan ik me focussen op mijn core business: fotograferen."
Serona Peters - Uwbedrijfsfotograaf
Logo Office Palace
"De eerste kennismaking met GoFain was enorm prettig. Voor een van onze webshops hadden we op zeer korte termijn ondersteuning nodig om een social mediacampagne op te zetten. Ralph van GoFain heeft ons hier goed in begeleidt. Dit heeft hij gerealiseerd door onze doelstelling goed scherp te krijgen en daarvoor de beste aanpak te adviseren. In verband met de korte deadline was GoFain ook in het weekend bereikbaar voor de laatste zaken. Super. Ik beveel de samenwerking met GoFain ook van harte aan!"
Lars van der Stelt - Office Palace
arrow_drop_up arrow_drop_down