Over GoFain


Over de eigenaar

"Ik ben Ralph Frey. Ik ben GoFain begonnen omdat ik een eigen onderneming wilde hebben. Ik heb altijd al interesse gehad in (online) marketing en besloot dat ik daar iets mee wilde gaan doen. Ik ben deel van de generatie die niet meer van internet en social media af te krijgen is, waardoor mijn kennis over internet en social media steeds sterker werd. Toen bedacht ik me dat ik deze kennis kan gebruiken om bedrijven online te helpen groeien met hun bedrijf. Ik besloot direct actie te nemen en heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel."

"Ik vind het belangrijk om te weten wat de klant precies wilt en wat hij van mij verwacht. Daarom verplaats ik me zo goed mogelijk in de klant, om hierdoor het juiste beeld te krijgen van het vraagstuk!"

Over GoFain

Bij GoFain gaan we voor kwaliteit en resultaat. We willen het beste voor onze klanten. Wij bieden klanten marketingondersteuning en social media management aan. Bij marketingondersteuning gaan we kijken op welke gebieden de marketing bij het bedrijf achterloopt en i.s.m. onze partners zorgen wij ervoor dat de marketing van de bedrijven goed gaat lopen.