Content creatie

Online Marketing Bureau in Etten-Leur

Voor meer naamsbekendheid via social media


Over GoFain

Bij GoFain gaan we voor kwaliteit en resultaat. We willen het beste voor onze klanten. Wij bieden klanten social media management aan, op de kanalen: LinkedIn, Instagram & TikTok.

Hierbij kijken we naar de doelgroep van onze klant en bepalen we op welk platform deze doelgroep zich bevindt.


Vervolgens maken we een passend plan om met de juiste content, deze doelgroep aan te spreken.

Welke oplossingen bieden wij?

LinkedIn marketing uitbesteden

LinkedIn marketing uitbesteden

LinkedIn is een krachtig platform voor bedrijven en medewerkers om contacten te leggen en relaties op te bouwen. Het kan gebruikt worden om een baan te vinden, bedrijven en branchenieuws te onderzoeken of gewoon om in contact te blijven met oude collega's.

Bij effectief gebruik kan LinkedIn je helpen een sterke en professionele identiteit en online merk op te bouwen. Het is ook een geweldige manier om op de hoogte te blijven van trends in je bedrijfstak, en te leren van de ervaringen van andere professionals.

Instagram marketing uitbesteden

Instagram marketing uitbesteden

Wil je naamsbekendheid creëren voor je bedrijf? Of ben je op zoek naar manieren om je merk te bouwen? Instagram is een uitstekend social media platform om dit te doen. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om creatief en interactief met hun publiek te communiceren. 

Er zijn vele manieren om Instagram in te zetten voor je bedrijf, zoals het naar je doelgroep richten, klanten verzamelen of naamsbekendheid creëren. Om naamsbekendheid te creëren kan je verschillende strategieën gebruiken, zoals het delen van foto's en video's of stories vertellen over je bedrijf. Je kan ook voor merkontwikkeling gaan door een consistente look te creëren voor je merk, verhalen over je producten en klanttevredenheid te delen.

TikTok marketing uitbesteden

Instagram marketing uitbesteden

Hoe ziet de groei van TikTok er in 2022 uit?  Het videomarketingplatform lijkt een gouden toekomst tegemoet te gaan, maar wat moet je doen om daarop in te spelen? TikTok is meer dan alleen een manier om video's te delen; het is een innovatieve en creatieve manier om gebruikers te betrekken. Door de juiste strategieën toe te passen kunt u profiteren van de groeiende populariteit van TikTok anno 2022.

Om te beginnen is het belangrijk om de doelgroep en hun gedrag goed te begrijpen. TikTok biedt een platform voor gebruikers om videocontent te delen, dus het is belangrijk om te weten wat voor content ze interessant vinden. Door het aanmaken van een TikTok-account kunt u informatie verzamelen over de doelgroep en hun gedrag. Daarnaast is het ook belangrijk om relevante hashtags te kiezen om het bereik van uw content te vergroten.

Samenwerken met GoFain?

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Etten-Leur, die jouw bedrijf op een persoonlijke en eerlijk wijze helpt? Wij helpen jouw bedrijf groeien op social media!


Boek een vrijblijvend strategiegesprek en dan leggen we uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!