Klantcase Jaspers Elektrotechniek

Bij Jaspers Elektrotechniek staat kwaliteit en uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om meedenkend en adviserend te zijn, waarbij we altijd gebruikmaken van A-merk producten en innovatieve oplossingen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige en duurzaam verantwoorde producten, zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder woningbouw, nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Of het nu gaat om het realiseren van elektrische installaties in een woning of het uitvoeren van grootschalige projecten voor bedrijven, wij staan klaar om de gewenste werkzaamheden netjes en binnen de afgesproken termijn af te ronden. Bij Jaspers Elektrotechniek staat de klant altijd centraal.

Bron: jasperselektrotechniek.nl

De opdracht

De oorspronkelijke vraag vanuit Bram was om te starten met het posten op social media voor meer regionale naamsbekendheid.

Marketingstrategie

Nadat we de eerste kennismaking hadden gehad gingen we aan de slag met een plan van aanpak voor hem om zijn social media kanalen te laten groeien. We onderzochten de andere marketingactiviteiten en kwamen tijdens het vooronderzoek tot de ontdekking dat er nog geen website was. Zodoende hebben we eerst een plan van aanpak gemaakt voor een website, wat de basis is van het bedrijf. We hebben enkele landingspagina’s gebouwd die zorgen voor websitebezoekers en leads en tegelijkertijd een bron van informatie zijn voor potentiële klanten. 

Zo kunnen we bij het promoten van de diensten doorverwijzen naar de landingspagina’s, om mensen nog meer te informeren over de oplossingen die Jaspers Elektrotechniek biedt.

Het resultaat?

De werkwijze en korte lijntjes met de klant hebben geresulteerd in een krachtige, duidelijke website die zorgt voor naamsbekendheid en leads.