Maak je bedrijfsgegevens zichtbaar op je social media
13 augustus 2022 
1 min. leestijd

Maak je bedrijfsgegevens zichtbaar op je social media

Tegenwoordig zijn veel bedrijven zichtbaar op social media. Dit is ook logisch, want bijna iedereen is daar te vinden. Het is voor een bedrijf dan ook goed om zichtbaar te zijn op social media. Je kunt als bedrijf social media inzetten voor extra promotie van je product of dienst. Het is verstandig om op social media je bedrijfspagina’s zo volledig mogelijk in te vullen, met bijvoorbeeld je website en je contactgegevens. Mensen of andere bedrijven die jouw pagina bekijken, kunnen dan via het platform waar ze op zitten jouw website bekijken of contact met je opnemen. Door je website en contactgegevens zichtbaar te maken, maak je het mensen of bedrijven makkelijk om zich te betrekken bij jouw bedrijf. Mensen houden van gemak, dus veel mensen zullen afhaken als ze eerst heel internet moeten afstruinen om jouw bedrijf te kunnen vinden. Maak het voor mensen makkelijk om jouw website te vinden en om contact met je op te kunnen nemen.

Website

Op elk populair social media platform kan je de link van je website zichtbaar maken aan je pagina. Als mensen op je social media pagina komen, kunnen zij met één klik op jouw website terechtkomen. Dit zorgt voor meer verkeer op jouw website, maar het zorgt ook voor gemak bij de bezoeker. Als mensen eerst de app moeten sluiten en zelf naar jouw website moeten zoeken, zullen veel mensen afhaken. Maak je website dus zichtbaar op je social media pagina’s.

Contactgegevens

Naast je website zichtbaar te hebben op social media, is het ook slim om je contactgegevens zichtbaar te hebben op de social media pagina’s van je bedrijf. Als mensen interesse hebben in jouw product of dienst en daar gebruik van willen maken, kunnen ze direct contact opnemen met je per mail of per telefoon.

Kortom, maak je bedrijfsgegevens zichtbaar op social media, zodat je voor gemak zorgt bij de bezoeker van je social media pagina. Dit zal leiden tot meer websiteverkeer en contactmomenten.

Over de schrijver
Ik ben Ralph Frey, eigenaar van GoFain. Bij GoFain ontzorgen wij bedrijven van hun online marketing, waarbij we ons focussen op content marketing, webdesign en social media marketing. We verlenen op een persoonlijke wijze onze diensten en komen graag eens langs om kennis te maken.
Reactie plaatsen