Je bedrijfswebsite zelf bouwen of uitbesteden?
10 augustus 2022 
1 min. leestijd

Je bedrijfswebsite zelf bouwen of uitbesteden?

Als ondernemer ben je druk. Druk met je bedrijf, met je klanten en met het behalen van resultaten. Tijd voor een bedrijfswebsite? Misschien wel, maar is het zelf bouwen of uitbesteden? Wij geven je graag advies.

Als je bedenkt dat een bedrijfswebsite er niet alleen maar is om jouw product of dienst aan te bieden, maar ook om jouw bedrijf online te presenteren, is het belangrijk dat de website professioneel oogt. Dit betekent dat de website voldoet aan de laatste eisen op het gebied van design, techniek en SEO. Daarnaast moet de website bij jouw bedrijf passen en is het belangrijk dat je bedrijfswebsite opvalt tussen de massa. Een bedrijfswebsite is dus niet zomaar even snel in elkaar gezet.

Wanneer je bedenkt dat een bedrijfswebsite er niet alleen maar is om jouw product of dienst aan te bieden, maar ook om jouw bedrijf online te presenteren, is het belangrijk dat de website professioneel oogt. Dit betekent dat de website voldoet aan de laatste eisen op het gebied van design, techniek en SEO. Daarnaast moet de website bij jouw bedrijf passen en is het belangrijk dat je bedrijfswebsite opvalt tussen de massa. Een bedrijfswebsite is dus niet zomaar even snel in elkaar gezet. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een webdesigner!

Wil jij een (nieuwe) bedrijfswebsite gaan bouwen? Wij kunnen je daarmee helpen!

Over de schrijver
Ik ben Ralph Frey, eigenaar van GoFain. Bij GoFain ontzorgen wij bedrijven van hun online marketing, waarbij we ons focussen op content marketing, webdesign en social media marketing. We verlenen op een persoonlijke wijze onze diensten en komen graag eens langs om kennis te maken.
Reactie plaatsen