Affiliate partner worden?

Word affiliate partner van GoFain en ontvang €65,- eenmalige commissie per verkoop!

In onze montageservice zetten we jouw website graag voor je klaar. De software die we hiervoor gebruiken is Phoenix. Phoenix is een software voor het bouwen van websites, welke zich richt op het beter scoren in Google en op conversie optimalisatie. We zetten verschillende factoren binnen de website voor je klaar. Welke factoren dit zijn, is verder terug te vinden op de pagina 'Montageservice Phoenix'.

Door een klant bij ons aan te leveren die gebruik wil maken van onze montageservice, ontvang jij hiervoor een commissie. Let wel: het bedrijf of de persoon die je aanlevert moet daadwerkelijk de montageservice afnemen.

Phoenix website

Hoe werkt het?

Ambassadeur systeem

Hoe werkt het?

Ambassadeur systeem

Op deze manieren kun je geld verdienen als ambassadeur

Mond-tot-mondreclame

Vertel anderen over onze dienstverlening en laat ze een aankoop plaatsen via jouw persoonlijke link.

Social media

Promoot onze dienstverlening door onze social media posts te reposten of door een eigen post te maken over onze dienstverlening.

Eigen website

Gebruik je eigen website om onze dienstverlening te promoten. Let op: doen alsof je GoFain bent is niet toegestaan!

Veelgestelde vragen

Hoe weten jullie dat een verkoop via mij is gemaakt?

Je krijgt na aanmelding als affiliate een persoonlijke code. De mensen die onze montageservice Phoenix afnemen via jou, kunnen dan op onze betaalpagina bij ‘Opmerkingen’ jouw persoonlijke code invullen. Wij zien dan vervolgens bij de orderbevestiging jouw persoonlijke code staan bij ‘Opmerkingen’. Zo weten wij dat de aankoop via jou komt.

Wat is de uitbetaaltermijn?

Je ontvangt commissie zodra de klant onze montageservice afneemt. We betalen binnen 7 dagen nadat de klant de aankoop heeft voltooid op onze betaalpagina, jou de commissie uit. De commissie storten we op het bankrekeningnummer die je bij ons aanmeldformulier hebt ingevuld.

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down